Vergaderzalen Utrecht

Zoekt u een vergaderzaal Utrecht?

Hier vindt u een overzicht van bijzondere en sfeervolle onze vergaderzalen Utrecht die u kunt afhuren voor uw vergadering, debat, workshop of seminar.

 

Dirk van Houdaenkamer
Dit is één van de meest sfeervolle locaties in Utrecht waar u kunt vergaderen. De kamer heeft een hele voorname uitstraling, doordat de kamer is ingericht met meubels uit de Gouden Eeuw.
In deze zaal is maar één opstelling mogelijk. De zaal bevat namelijk een authentieke houten tafel die vast in de ruimte staat. De tafel kan wel verlengd worden en op die manier ruimte bieden aan meer personen.

 

Facts:
Maximale capaciteit: 34 personen
Afmetingen: 7 bij 11 meter
Huur per dagdeel:  €495,-

 

Linteloozaal
In de linteloozaal kan het u letterlijk naar uw hoofd stijgen. U zit in de hoge nok van het stadskasteel. De houten balken door de ruimte versterken de ruimtelijke en knusse sfeer.
In de Linteloozaal kunt u kiezen voor verschillende opstellingen, hoewel daarmee het maximaal aantal personen kan variëren.

 

Facts:
Maximale capaciteit: 45 personen (theateropstelling)
Afmetingen: 6 bij 12 meter
Opstellingen: Bloktafel, Theater, Cabaret, U-vorm, Carré
Huur per dagdeel: €450,-

 

Couwenhovezaal
De Couwenhovezaal is een zaal met veel ramen, waar de dikte van de kasteelmuren goed te zien is. De ruimte is strakker ingericht dat de andere zalen en heeft voldoende ruimte om verschillende opstellingen toe te passen.
Door het hoge plafond, wordt de zaal nog ruimtelijker.

 

Facts:
Maximale capaciteit; 70 personen (theateropstelling)
Afmetingen: 6 bij 10 meter
Opstellingen: Bloktafel, Theater, Cabaret, U-vorm, Carré
Huur per dagdeel: €525,-

 

Zoudenbalchzaal
Dit is een lichte zaal met een prettige sfeer. De zaal heeft een parketvloer van eikenhout en bevindt zich aan de voorkant van het kasteel. Vanuit de ramen heeft u dus een uitgebreid uitzicht op Utrecht, de Oudegracht en de Domtoren.
Deze zaal lijkt erg op de Couwenhovezaal, maar de afmetingen het het prachtige uitzicht zijn de grootste verschillen.

 

Facts:
Maximale capaciteit: 25 personen (theateropstelling)
Afmetingen: 5 bij 7 meter
Opstellingen: Bloktafel, Theater, Cabaret, U-vorm, Carré
Huur per dagdeel: €375,-

 

En verder...

In elk van deze vergaderzalen Utrecht mag ook geluncht, gedineerd of geborreld worden. Voor iedere vergaderzaal Utrecht kan natuurlijk alle benodigde apparatuur worden bijgehuurd, maar u mag ook uw eigen spullen meenemen. Wilt u naast het eten nog wat extra's? Dat is geen probleem!

vergaderzalen